WvW event 5 Juli - 12 Juli

7 januari 2013
211
3
43
Hallå mitt i sommaren! Vi är ju ett par som hänger in-game men vet inte om det är fler som är afk p.g.a. fint väder och semester? :)

Tänkte iaf. tipsa om att Anet drar igång ett World Vs World event igen nästa vecka, start vid reset nästa fredag (5 Juli).
Mer info här: https://www.guildwars2.com/en/news/coming-soon-wvw-core-swap-special-event/


Eftersom mitt stora mål i spelet är mistforged armorn som kräver rank 2000 och jag saknar drygt 900 ranks för den så kommer jag antagligen spela så mycket jag bara kan alla sju dagar den perioden. Kommer vara stor fokus på PPT för min del, och om det ska gå effektivt att iallafall kunna cappa torn snabbt så kommer vi väl behöva vara en 5-6 personer.

Så det vore kul om vi kunde köra lite RL-smågrupper under eventet! Vet att FSPG har en tendens att fokusera på fighter istället för PPT men ibland har man tur och hittar en zerg.Dagens tips är iallafall att börja stocka upp på boosters om någon annan också är intresserad av att ranka upp så mycket som möjligt.
Info om det här: https://wiki.guildwars2.com/wiki/World_Experience#WXP_modifiers
 
  • Like
Reactions: MrC

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.160
Inlägg
160.605
Medlemmar
8.595
Senaste medlem
elindovas

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
13
Totalt antal besökare
13