Ubisoft Notre-Dame de Paris

5 november 2013
540
227
103Efter den förödande branden i Notre Dame vill Ubisoft ge alla spelare chansen att uppleva katedralens storslagna skönhet genom Assassin's Creed Unity på PC.

Mellan april 17 och april 25 kan du ladda ner Assassin's Creed Unity på PC gratis här, och det kommer för alltid att finnas kvar i ditt Uplay bibliotek. Vi uppmanar alla som vill hjälpa till med återställandet och återuppbyggnaden av katedralen att likt Ubisoft donera.Citatet som ni ser ovan är kopierat sån sidan man kan hoppa in på och plocka en kopia av spelet helt gratis !

Tycker detta är väldigt fint gjort av Ubisoft att göra detta
Att dom donera pengar till att hjälpa till med restaurering av katedral "€500,000" samt att ge oss chansen att kunna uppleva katedral helt gratis

https://register.ubisoft.com/acu-notredame-giveaway/

https://news.ubisoft.com/en-us/article/348227/supporting-notre-dame-de-paris

https://www.fz.se/nyhet/279601-ubisoft-ger-bort-assassins-creed-unity-gratis


 
Last edited:
10 oktober 2011
3.351
299
183
Snyggt gjort. Har spelat spelet och Paris och de olika klassiska byggnaderna är verkligen otroligt välgjorda!
 
  • Like
Reactions: Elzior

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.021
Inlägg
159.982
Medlemmar
8.516
Senaste medlem
CookedParasite

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
14
Totalt antal besökare
14