The Witcher TV-Serie

24 augusti 2011
9.117
1.008
283
Kommer helt klart att kolla in detta. Kan bli riktigt ballt tro jag, speciellt för mig som inte är super insatt. Men det blir ju som alltid svårt att tillfredsställa alla, speciellt dom som är super fans som kan allt om loren osv då det blir lätt att frångå lore osv.
 
26 september 2015
221
31
53
Hoppas den kommer på svenska Netflix iaf :p inte bara i USA hehe... har så stora problem med USA netflix så hehe
 
2 oktober 2011
2.403
158
128
Läste att det kommer bli ett samarbete mellan netflix och ett polskt företag som gjorde alla ingame cinematics i Witcher spelen, och att Andrzej Sapkowski kommer vara med som rådgivare.
 
5 november 2013
541
232
103
Hmm alltså vet inte hur jag ställer mig till att Henry Cavill ska spela huvudrollen kan säkert bli hur bra som helst
Jag kan säga att jag va sugen på att se "mads mikkelsen" som Geralt of Rivia

 
  • Like
Reactions: Lerb and Molin
9 maj 2016
298
147
108
Behövde googla på begreppet, varpå jag inte förstod problemet. Vem som än kommer att spela Ciri, så är skådespelarinsatsen av vikt och väldigt lite annat. Ser fram emot vad serien kan komma att erbjuda :)
 
2 oktober 2011
1.046
128
103
Kan ju vara mycket skrik över ingenting också... bara för att en karaktär har en annan hudfärg betyder det ju inte nödvändigtvis att budskapet går förlorat. Om det överhuvudtaget ens tas upp i serien. Om det skulle vara så att serien går ut på att skildra de liknelser som The Witcher gör till östeuropeiska trauman under historien och man aktivt försöker förminska det så hade det väl varit annat... men jag har svårt att tro att serien kommer ha det som huvudhandling.

Det är synd att dem verkar känna att de inte kan hålla sig trogna till originalberättelsen dock. Hollywood ska väl enligt sägnen vara en kreativitetens fäste -- så varför inte vara lite kreativ och skriva in nya, intressanta karaktärer istället för att ändra befintliga, redan etablerade sådana?
 
  • Like
Reactions: Molin
9 maj 2016
298
147
108
Oja, förr kunde jag irritera mig på att filmatiseringar, teater, spel och litterära tolkningar kunde skilja sig i flera avseenden från något som existerat sedan tidigare. Insett dock att karaktärer, bakgrund och scener som är tidigare etablerat är inte immunt mot förändring, och istället uppskatta varierad presentation. Nya idéer, synvinklar, osv, gör upplevelsen fortsatt fräsch och håller diskussioner vid liv. Vill en gå tillbaka till en annan, tidigare skildring så finns alternativen där (spel/böcker i detta fall, beroende på vad en önskar uppleva och utforska). :D

Ser därför nu för tiden ofta fram emot nya tolkningar av tidigare berättelser, sedan jag kan förvänta mig att de inte lär stämma överens med förväntningar utifrån tidigare verk. Sedan om de upplevs bra eller dåliga får smaken avgöra därefter.
 
  • Like
Reactions: Molin
31 januari 2014
95
7
33
Reddit titeln är ju lite överdramatiserad, är ju ingen som gott ut och sagt att det stämmer. Utan var en casting add, har ingen aning om hur dem fungerar men "confirmed" är la att ta i.
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.217
Inlägg
160.779
Medlemmar
8.639
Senaste medlem
catapix

Online statistics

Medlemmar online
2
Besökare online
12
Totalt antal besökare
14