Sommaruppehåll för Guild Wars 2 guildeventen (Glad Sommar!)

10 oktober 2011
3.353
304
183Sommartid ätes jordgubbar med glass, och åkes på festival med utedass
Sen bör det bli bad och lek, på grillen lägger vi en stek

Kring midsommarstången dansar vi glada
Men efter 8 nubbar kan man i diket få vada

Så ta hand om er ute i sommarnatten
Annars kan man tappa hatten


Det enda som är bättre än min fullständigt magnifika förmåga att rimma är en fin svensk sommar med bra väder, så nu håller vi tummarna för att Moder Natur välsignar oss med solsken och värme :)

Från och med nu kör GW2-guildet sommaruppehåll med eventen, och kör igång igen den 7:e augusti.

Guild missions är dock enkla att sätta igång, så om någon vill ha sin reward för veckan från guild trek/rush eller annat så är det bara att peta på en officer så startar vi missions åt dig.

Efter sommaren har vi mycket att se fram emot! Förutom slutet av Living story season 3 startar även höstens rekryteringsdrive med rekryteringsfilm och annat som alla är välkomna att vara en del av. Vi har i nuläget ca 200 aktiva medlemmar, och efter sommaren skall vi pusha mot 250-300 aktiva medlemmar. Framåt slutet av året ser det preliminärt ut som att vi kommer att få nästa expansion också, vilket sannolikt kommer att boosta antalet spelare ytterligare.

Förra expansionen ballade det ur fullständigt (på ett bra sätt) och vi var över 100 pers inloggade när vi tog guildhallen, se film nedan. Om Arenanet gör bra ifrån sig med nästa expansion finns det definitivt chans till fler episka upplevelser som denna.

;):D Ha en fin sommar! :D;)

 
1 september 2011
2.823
121
158

Glad sommar :D
Och nu kan man äntligen spela två odödliga sommar klassiker utan att ha dåligt samvete :D
 
  • Like
Reactions: Draxx

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.175
Inlägg
160.681
Medlemmar
8.606
Senaste medlem
Aleph

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
12
Totalt antal besökare
12