Sommaruppehåll Black Desert Online

17 februari 2016
464
32
28

Sommaren har gjort sitt intåg med stormsteg (nåja på vissa ställen åtminstone) och vi inom BDO grenen av Ruthless kommer nu att ta ledigt från alla officiella aktiviteter fram till 6/8.

Däremot kommer vi att köra på med Node Wars, guild missions och annat så länge det finns folk som är sugna såklart.
Det har varit ett väldigt spännande första år inom BDO där vi nu verkar ha placerat oss där vi vill vara med många aktiviteter och mycket skratt på TS!

jag rekommenderar alla att hoppa in på en av våra många streams för att socialisera lite. Streamsen kan ni hitta här!

Efter sommaren hoppas vi på att den nya zonen Kamasylve har landat i EU som kommer erbjuda mycket mer för våra spelare samtidigt som vi fortsätter vår resa inom Node Wars och Siege Wars!

Trevlig sommar!
 
  • Like
Reactions: Molin and Kimprex
1 september 2011
2.823
121
158
Grymt kul att se lite på första sidan av RL, först GW2 och nu BDO :)

Glad sommar :D
 
9 december 2016
15
1
1
Yayy sommar! Alla som blir för solbrända föra gå ut kan sitta dricka rom o cola medans ni carryar mig på nya Shultz party stället från dagens midsommarpatch !! woop woop :cool::p:D:eek::oops::rolleyes::rolleyes:
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.175
Inlägg
160.681
Medlemmar
8.606
Senaste medlem
Aleph

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
10
Totalt antal besökare
10