Raidträning 18/3! Info & Anmälan

SoakedTeaLeaf

Officer GW2
Medlem
Medlem GW2
Donator
Officer AoC
Medlem AoC
Efter två tidigare lyckade försök före jul så kommer vi åter att erbjuda medlemmar att träna encounters i raids. Vi lär som förr att starta med Raidvinge 4 ("Bastion of the Penitent") sedan det är en relativt enkel inkörsport, fast kan ändras beroende på förfrågningar. Raids kräver viss koncentration och samspel i likhet med senare T4-fractals, om inte mer. VI kommer att gå igenom mekaniker inför varje encounter. Faller vi så försöker vi helt enkelt igen; det ska vara både kul och lärorikt oavsett hur långt vi kommer.


När/Var?

Preliminärt måndag 18/3, kl 20:00 (ersätter Guild Missions), fast kan ändras till 11/3 beroende på hur stort intresset blir redan från start. Eventet är igång ca 1,5h-2h (kan du endast 1h så är det inga bekymmer). Vi samlas på TeamSpeak, gärna en kvart innan så att vi hinner förbereda oss som grupp och kan starta snabbare.


Minimumkrav

Utrustning av ascended-kvalitet är givetvis trevligt; ju fler delar desto bättre. Dock helt genomförbart med full utrustning bestående av exotics. Har du enbart exotics så måste du alltså inte lägga en massa tid på att crafta/farma ascended om tid och ork inte finns tillgänglig, det är helt OK! Ruthless kan bjuda på lite consumables, fast det är ett plus om var och en tar med sig ett eget litet lager som är anpassat just för din karaktär.


Gruppkomposition
  • 6 DPS
  • 2 Healer/Support
  • 2 Chronomancer
Välj gärna en build/klass du kan någorlunda. Du hittar idéer till builds/skill-rotationer samt raidguider hos https://snowcrows.com/!


Anmälan och urval

Anmäl er i tråden här nedan, med vilken/vilka builds du kan tänka dig att ställa upp med (DPS/Healer/Support/Chrono)! Det går att anmäla sig in-game/via pm till antingen Snossi eller mig, fast de som anmäler sig i tråden kommer att få förtur. Ifall vi har fler än 10 anmälda så kommer vi att behöva göra ett urval för att få till en idealisk komposition. Blir vi färre än 10 anmälda så söker vi efter PuGs att fylla tomrummet.


Övrigt

Tidigare har vi haft raidträning på torsdagar. Eftersom vi inte vet om vi kan få till en full Ruthless-grupp så testar vi nu med en måndag, då det är enklare att hitta PuGs vid tidpunkten (på grund av "reset" av raids). Blir intresset stort så kommer vi att fortsätta med raidträningar, samt variera med torsdagar för er som finner det lämpligare att deltaga senare i veckan.

Kort och gott: Raid 18/3, 20:00. Anmäl er här i tråden (inkl. klass). Känn ingen prestationsångest. Ha kul!
 
  • Like
Reactions: Robban.93 and Draxx

cheach

Medlem
Medlem GW2
8 augusti 2012
46
2
28
jag kör gärna,, kan komma på banner warr, condi necro eller power daredevil