Outward (Open World Sandbox RPG)

Diskussion i 'Andra Spel' startad av Ebanon, 3 februari 2019.

 1. Ebanon

  Medlem Destiny 2 Medlem AoC

  Inlägg:
  1.848
  Mottagna gillanden:
  71
  Trofépoäng:
  88
  Satt och kollade runt på kommande spel och hamnade på spelet Outward.

  Outward är ett oper world sandbox RPG spel som verkar låna idéer från spel som Skyrim, Breath of the Wild, Survialspel och t.o.m lite från Darksouls.

  Du är en vanliga människa som ärver en stor skuld från din familj som måste betalas inom fem dagar annars förlorar du ditt hem. Så du måste ge dig ut i den stora stygga världen. Det finns 8 olika subklasser i spelet som du kan lära dig lära och bygga din karaktär dvs om du hittar tränarna till klasser. Allt du gör ispelet har betydelse för din karaktär. Men du är inte the Chosen One som i många andra RPG.

  Läste denna artikel från PC-Gamer https://www.pcgamer.com/outward-rpg..._source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw och Gameskinny https://www.gameskinny.com/3921x/ou...mpressions-ambitious-design-in-need-of-polishsom ger ett bättre omdömme om spelet.
  Eller den klipp från IGN


  Lite trailers och gameplay från spelet
  Så jag är försiktigt nyfiken och jag kommer läsa recentionerna och ev kolla någon streams innan jag köper spelet men den ligger helt klart på min radar. Så nu väntar jag bara på EpicStore kommer ha den Exlusivt lagom till strax före release (som de gjorde med Ashen, Metro Exodus och Hades som var andra spel som jag var intresserade av). Det är trots allt Deep Silver som är publisher men som i Gameskinny artikeln har de sagt att spelet inte ska vara Exklusivt men "Money talks".
   
  #1 Ebanon, 3 februari 2019
  Last edited: 3 februari 2019
  Astorika gillar detta.

Dela sidan

 1. (Tråkigt GDPR meddelande) Den här sidan använder cookies.
  Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du användandet av dessa.
  Stäng notis