Nyheter, underhållning och gaming

4 oktober 2011
376
5
43
allmantintresse logo1 400x400.png
Tänkte helt skamlöst tipsa om min egen nyhetsportal jag skapade för knappt två månader sedan. Ta gärna och kika in den och hoppas ni gillar det! :cool:


Vi älskar nyheter, underhållning och gaming och det tror vi att du gör med! Vår webbplats är till för att sprida underhållande nyheter och upplevelser på webben!

Vi täcker alla underhållningsnyheter, streaming och spelrecensioner, spelnyheter, djupare krönikor, quizzes och mycket. Vi har även tävlingar varje vecka där du kan vinna fina priser från mängder av olika källor för underhållning som Steam och SF Anytime för att nämna några!
Just nu kör vi en Retro Games Quiz ni inte borde missa med Steam presentkort som vinst för den som får mest rätt på kortast tid! :)

Besök vår webbplats och kika runt och följ gärna Facebooksidan för att få nyheter, underhållning och gaming direkt i ditt nyhetsflöde!
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.064
Inlägg
160.232
Medlemmar
8.545
Senaste medlem
Nover

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
12
Totalt antal besökare
12