Nya/gamla medlemmar, Discord

15 oktober 2017
164
54
53
Tjena!

Vill påminna alla att vi för ett tag sedan gick över till Discord som kommunikationskanal i både text samt voice-chatt.

Vi har en lfg/event kanal under Destiny 2 kanalen och vi har även aktiverat botten 'Charlemagne' som hjälper oss med att skapa events, planera grupper osv. Det är helt fritt fram att lägga upp requests för all möjlig aktivitet i dessa kanaler, enklast är att antingen använda Charlemagnes kommandon för att skapa en altivitetsförfrågan eller använda sig av Discords "@here" samt "@everyone" när man letar grupp eller spelare.
Har man frågor angående hur något av detta fungerar går det bra att skicka ett pm eller fråga i discord kanalen.
Finns en större förfrågan om hjälp angående detta kan jag även ordna en mindre guide i en forumtråd.

Klan-chatten in-game underlättar lite grann men eftersom det inte finns någon logg och man inte ser vad någon skrivit innan man loggat in är en komplettering med Discord att föredra.

Frågor, åsikter, önskemål samt idéer är som vanligt givetvis välkomna.


Cheerios!
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.091
Inlägg
160.348
Medlemmar
8.557
Senaste medlem
Geeknoob78

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
7
Totalt antal besökare
7