Mortal Kombat 11

5 november 2013
540
227
103------------------------------------

Den 23 April är det åter igen dags för att slåss för "Earthrealm" vilka är redo ?
Nu va det väldigt länge sen jag spela "Mortal Kombat" men när väl en ny trailer har dykt upp just gällande det senaste spelet så har jag blivit sugen på att spela det !
Vilket va erat senaste Mortal Kombat ni spelade ?

------------------------------------------------------------------------

Musiken i trailern får mig att få gåshud samt flashbacks från när man va liten och spela dom gamla spelen och titta på filmerna :joy:

 
22 november 2011
37
6
28
Någon som testat än? Läst några splittrade recensioner och den gemensamma nämnaren är att folk ogillar mikrotransaktionerna i spelet.
Bortsett från det då? Är det kul? Bra flow? Samma episka känsla som vanligt? Funderar på att köpa till PS4an för att ha till förfester osv :)
 
1 december 2011
1.296
76
113
Har hört att combos och gameplayn ska vara ganska lik Mortal Kombat X med några få call backs till tidigare titlar. Antar att om man gillar den stilen på fighting spel så kommer man gillar 11an.
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.059
Inlägg
160.225
Medlemmar
8.539
Senaste medlem
Bellfrost

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
46
Totalt antal besökare
46