Microsoft frågar om hjälp att bättra Win10 gaming

1 september 2014
365
90
53
  • Like
Reactions: Molin
24 augusti 2011
9.108
996
243
Intressant, vet att dom har använt samma system för deras produkt "planner". Fungerade helt då dom kontinuerligt gav feedback på idéerna och förslagen så man fick en insyn i hur dom arbetade.

Tycker generellt sett att det fungerar ganska bra om jag ska vara helt ärlig. Inget jag kan komma på just nu som stör mig, sedan finns det väl saker som hade varit coola naturligtvis.
Ska bli intressant att se vad Microsoft implementerar!
 
  • Like
Reactions: stubbkrossen
2 oktober 2011
1.046
128
103
Ja, till att börja med kunde de ju gett faen i att ha windows update pop-up:en ta över hela datorn oavsett vad man gjorde -- spelade, kollade på film, jobbade... don't give a fuck du ska uppdatera windows nu, bitch. Var ju alltid lika roligt att ha den minimera spelen och påminna en om att man har ingen kontroll över windows update även om dem typ gett dig lite kontroll att bestämma vad du vill installera och inte.
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.061
Inlägg
160.227
Medlemmar
8.539
Senaste medlem
Bellfrost

Online statistics

Medlemmar online
1
Besökare online
32
Totalt antal besökare
33