Half-Life 3, Nya leaks "Not confirmed"

24 augusti 2011
9.040
953
243
Haha, detta måste ju vara VNN's typ 14 video på olika HL3 saker som han hittar på :D
Jag vill så gärna tro på att HL3 eller Half-Life 2 Episode 3 kommer att komma ut. Men jag är så jäkla rädd för att det antingen inte alls kommer att släppas ellert att det kommer att vara Valves sämsta spel genom tiderna när det väl släpps.

Det som som fick med att tappa mycket hopp var när alla veteraner som hade jobbat med Half-Life så länge (designers, writers etc) slutade på Valve och typ började läcka saker för att dom hade givit upp hoppet om ett HL3.

Men time will tell, eller så kanske vi alla är döda när det släpps:skull:
 
  • Like
Reactions: Lerb
9 maj 2016
294
143
108
Tråden som lämnades att hänga efter episod 2 under så många år har endast underhållit en smärre cynisk låga att brinna; material till poesi om tingens förgänglighet, där syfte till avslut är enbart täckmantel åt ett limbo av förväntan.
 
Last edited:

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
19.873
Inlägg
159.257
Medlemmar
8.401
Senaste medlem
DennisSeava

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
22
Totalt antal besökare
22