[Guild Events]

9 maj 2016
298
147
108
| MÅNDAGAR 20:00 | Uppehåll tills vidare!
--------------------------------
Ectolotteri (FFA PvP) + Guild Missions!
Samling i Guildhallen och på TS3.

Lotteriet sker genom Free-For-All PvP i guildhallens arena. Totalt 3 matcher av en spännande last-one-standing!

Deltagaren får 1 lott/match, samt extra lotter om näst sist eller sist vid liv för varje match (+1/+2 lotter, respektive): totalt 1-9 lotter/deltagare. Tre vinnare beräknas slumpartat via ett kalkylblad (kudos till Cmyk som snickrat ihop det). Vinsten är 30/20/10 stycken Glob of Ectoplasm + eventuella vinstbidrag från medlemmar. Beräknas ta 15-20 min.

Därefter fortsätter vi kvällen med enklare Guild Missions (fram till 21:00, allt eftersom vad vi hinner med och vad folk orkar). Innebär Trek, Race och Easy Bounty. Ifall vi blir tillräckligt många och folk så önskar, så kan vi även ta oss an en och annan Puzzle/Challenge.

Läs mer på:
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Guild_mission
Guide: http://dulfy.net/category/gw2/guild-missions/


| TORSDAGAR 20:00 | Uppehåll tills vidare!
-------------------------------
Fractal Dungeons + Achievement Hunt!
Samling först på TS3, sedan i Lion's Arch/Mistlock Observatory.

Öppet för alla som är nyfikna på Fractals och vill lära sig mer om dem, eller helt enkelt chilla och göra daily utan stress. Inga förkunskapskrav! Vi håller på så länge folk har lust till, eller åtminstone fram till 21:30.

Läs mer om fractal-eventet i följande tråd: https://www.ruthless.se/threads/gw2-regelbundet-fractal-event.19080/

Därefter kan vi fortsätta med jakt på achievement points (AP) i öppna världen, i vanilla dungeons, samt i story missions, för de som önskar.

Tidpunkten kan även reserveras för andra former av events, såsom ordinarie vanilla-dungeons, PoF-kapplöpningar, PoF-bounties, HoT- och PoF-Hero Point-turer, jakt på Achievements, Meta-events, etcetera!| ANDRA EVENTS |
----------------------------


Har du idéer/förslag till event (regelbundna såsom temporära) som du skulle vilja se? Vill du driva ett eget event (uppmuntras!)? Skriv här nedan och/eller kontakta officer så hjälper vi till och sprider ordet, samt eventuellt ställer upp med tävlingspriser (inom rimlig begäran).

Tiderna nämnda ovan är också öppna för revidering. Ifall ett flertal hade hellre sett dem ske under andra klockslag/dagar, så kom gärna med förslag! Kan skapa en poll, såsom skett tidigare, efter folks önskemål.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Draxx

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.118
Inlägg
160.433
Medlemmar
8.571
Senaste medlem
Weylaz

Online statistics

Medlemmar online
1
Besökare online
27
Totalt antal besökare
28