GOG GALAXY 2.0

24 augusti 2011
9.110
998
243
Då har Corsairs aprilskämt blivit sanning! Nu börjar GOG (CD Project Red's launcher) sin beta där man kan koppla samman alla sina launchers till en och samma, vad är hållhaken? Ingen alls, GOG förblir densamma där man lovar att inte sälja eller spionera på din dator.

Det kommer dock inte att fungera som många kanske hade hoppats på, där man startar spelet direkt via deras launcher, utan det launchas via din launcher.
Men på detta sättet har man samlat alla sina spel och vänner på ett och samma ställe.

Jag är positivt inställd till det än så länge och hoppas på att det kan underlätta i framtiden. Skönt om inte annat att kunna ha all chatt på samma ställe.

Du signar upp för betan här:


Bild för första sidan:
1089
 

Attachments

9 maj 2016
298
147
108
Yus, fick se en glimt av det via en streamer som hade tillgång till betan, och att kunna samla samtliga launchers och respektive spel i ett såg underbart ut!
 
15 september 2013
325
73
78
Playnite har ju funnits ett bra tag och jag använder det fortfarande, gör väl i princip samma sak skulle jag säga. Väldigt smidigt!
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.083
Inlägg
160.318
Medlemmar
8.553
Senaste medlem
Yeetlord

Online statistics

Medlemmar online
1
Besökare online
13
Totalt antal besökare
14