Framtiden för World of Warcraft

10 november 2014
321
26
78
Nu när patch 8.1 närmar sig så känns det som att det är dags att följa upp lite gällande vår World of Warcraft-sektion här i Ruthless.
Det finns inte mycket att klaga över gällande starten vi har haft, och vi är även igång med raidandet, men där behöver vi ha in mer folk i rätt roller samt stämma av intresset.

Framöver kommer vi att raida tillsammans med ett annat community, ni kan joina här:
https://www.worldofwarcraft.com/invite/3LB9krCdnd?region=EU&faction=Horde
https://discord.gg/qb8WyfZ

Kontakta Groolay om inte annat för invite.

World of Warcraft communityn vi har här i Ruthless tillhör communityn och dess medlemmar, så det bör således vara ni medlemmar som bestämmer var fokus skall vara gällande aktiviteter och events för att främja en trevlig miljö där vi kan sitta ner och banka på pixlade monster och/eller spelare och skratta och ha roligt åt det.

Så till frågan, vad vill ni se mera alternativt mindre av?

En annan sak som jag vill ta upp är att vi just nu även söker flera officerare som kan hjälpa till med allt ifrån events/raids/pvp. Om du är intresserad så skriv gärna till Britney/Draxx/Quue/Groolay. Skriv en liten kort beskrivning av dig själv, och vad det är du vill göra som officerare. Det behöver inte nödvändigtvis gälla events/raids/pvp, utan om du har en egen idé eller tanke så är även det mycket välkommet!

Och kom ihåg: En gnome om dagen, är bra för magen. Två gnomer om dagen, är mycket bra för magen!

Mvh,
Ledningen
 
Last edited by a moderator:

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.265
Inlägg
160.932
Medlemmar
8.687
Senaste medlem
Adooph

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
18
Totalt antal besökare
18