Fallout 76

4 april 2018
67
71
43
Jo, men som det framgick av vad Todd Howard sa så låter det ju som att du måste vara uppkopplad för att kunna spela, även för singleplayer. Pga frasningen han använde.

Samtidigt undrar jag hur det kommer bli för mod delen som en annan jag känner pratade om, om dem endast kommer köra via deras bethstore eller vad den nu kallas, i såna fall kommer jag spy galla över den biten.

Men det återstår att se, jag är mer positivt lagd åt spelet nu efter ha sett deras presentation på E3, än vad jag var före.
I denna intervju säger Todd att mods kommer komma i framtiden och du kommer kunna ha privata lobbys för mods. Osäkert om det kommer bli via creationclub eller som vi är vana via Nexusmods elr liknande. Dock säger han att det inte komma finnas vid launch då mods med online ska tydligen vara svårt att göra med dom sa att dom ska göra det. Liten rolig uppdatering.

Min åsikt om det hela var lite negativ i början men desto mer jag hör och ser desto mer intresserad blir jag. Tanken att kunna bygga baser med vänner, "raida" och allt annat tillsammans verkar awesome. Var lite orolig över mängden spelare på kartan då många håller på att skrika Rustklon (vilket är väldigt konstigt då de är inte lika alls) och inge kul att bli beskjuten av spelare vartannat steg, men enligt legenden så ska det var "Dussin" så 12-24-36 inom den ramen iallafall skulle jag gissa. Tog i snitt 45-50m att gå från ena hörnet till den andra i fo4, och om nu fo76 kommer vara 4x så stor kan vi göra snabb matte o räkna med en karta som tar 4 timmar att gå från hörn till hörn, och då med 24-36 spelare lär det vara acceptabelt då du lär kanske träffa 1-2 st om du inte riktigt försöker hitta spelare. Jag gillar idén med pvp då man blir lite mer vaken när man spelar, och man verkar inte få deras loot utan mer pengar av att pvpa så man behöver inte vara rädd att förlora sina saker. Jag försöker hålla mig moderately hyped och vill vänta på mer gameplay då det bara finns en questgiver i spelet, the overseer, jag blir lite orolig då lite av rpg känslan kommer försvinna då man inte kan prata med andra npcs, lär finnas några som robotar, kanske super mutants, holotapes och andra static stuff som ger questerar eller ledtrådar till treasures. Då questing är en stor del av ett rpg (enligt mig) så blir jag lite orolig hur dom kommer göra detta. Cheers.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: stubbkrossen
D

Deleted member 8033

Guest
läste precis detta på fz. intressant taktik. ska bli intressant och se var det hamnar. förutom det, hype inför spelet!
 
14 juni 2013
1.236
336
128
De vill väl tjäna alla pengarna själva på alla microtrans som kommer finnas i spelet så inte Steam norpar åt sig en del av summan.
Helt legit, det handlar om grund å botten om pengar.
Det där med att de stora spelbolagen vill ge oss upplevelser, det händer sällan nu mera. ( Nääääää men Swinis... va negativ du är... :( )
I grund och botten tror jag en själv har blivit mätt på allt.. man har sätt allt, spelat allt, men ni förstår vad jag menar.
Jag håller ändå stenhårt tummarna för F78, att det blir riktigt bra!
 
  • Like
Reactions: stubbkrossen
1 september 2014
363
89
53
Om bethesda lägger pengarna från alla microtranser därute på deras riktiga titlar så kan jag väl stödja det till viss gräns(Jag tänker ändå inte handla något sådant). Jag hoppas bara det inte är alltför många småungar som blir lurad in i det helvetet att bara slänga ut småsumma här och där.
 
  • Like
Reactions: Molin
24 augusti 2011
9.083
988
243
Om bethesda lägger pengarna från alla microtranser därute på deras riktiga titlar så kan jag väl stödja det till viss gräns(Jag tänker ändå inte handla något sådant). Jag hoppas bara det inte är alltför många småungar som blir lurad in i det helvetet att bara slänga ut småsumma här och där.
Jag hoppas verkligen inte det blir microtransaktions-fest... Så jävla less på det.
Ge oss antingen ett vanligt SP spel eller ett MP med möjligtvis kosmetiska microtransaktioner.

Jag hoppas väldigt mycket på detta spelet utöver då eventuellt microtransaktioner. Tror det kan bli kul som fan att lira tillsammans och kötta alla andra survivors :)
 
  • Like
Reactions: stubbkrossen
4 april 2018
67
71
43


Problemet med just att kötta andra spelare verkar vara att dom inte vill att du ska göra det. Hela anledningen jag ville köpa detta spel var just att jag skulle kunna jaga andra spelare, samt attackera deras baser. Men nu verkar det som Bethesda vill inte att folk ska ha "World Pvp". Jag som ville sitta på ett tak o vänta på att småbarn frågar "Anyone in Boston?". Iallafall så dog min hype för spelet precis, tråkigt då jag hade höga förhoppningar. Kommer nog vara ett system där du kan flagga dig för pvp eller inte, dock känns detta så stelt i mina ögon. Samt om dom skulle lägga till ett arena eller sök system för pvp så försvinner hela Fallout känslan. Cheers.

(PS. om imbedden inte fungerade med bilden så får ni länken här också https://gyazo.com/77e4ce35014b22f2cf06a7e09a433a8e )
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: stubbkrossen
14 juni 2013
1.236
336
128
Har kollat en massa gameplay på detta.
Då man är farsa och tiden för avbrutna spelstunder är hög, så drar jag mig på automatik undan från coop spel just nu.
Men det går att köra själv utan problem.
Men, alla ni som tänker spela det själva, VÄNTA med att köpa det.
Va en snubbe på ytube som körde betan och ville köra själv, problemet är just i början när alla börjar så är ju alla på samma quests.
Så hela "spela själv grejjen" dog då det sprang runt massa annat folk.
Så, jag ska nog faktiskt köpa detta, men det blir till 2019, så kanske man får en riktig Fallout känsla när man får vara ifred.

Nackdelen med just coop på detta spel är att LOREN är ju awesome, men ofta i coop spel med bra story blir man stressad av andra medlemmar. En annan försöker suga i sig utav storyn VIPS så är din grupp vid nästa quest och man missar grymt mycket.
Ett spel som funkar bra i coop är borderlands för där får du liksom storyn serverad, i fallout är det mycket läsa läsa och lyssna på holotapes osv.
Så där föredrar jag att få vara ifred och köra i ens egen tempo.
Det är nog det jag kan tänka mig som förstör lite utav Fallout känslan.
AMEH SWINI.. FÅH MAN XP AV STORYN ELLEEEH ?? NÄÄÄ KOM NU VI MÅSTE GRINDAAAA!!!!.....k*ften, jag läser lore här :D.

Så ja, det blir ett köp, men det blir kanske till jul eller senare :)
 
1 februari 2014
137
29
78
Där kan jag hålla med dig Swindahl är ett problem om man vill ta del av storyn. Men då får man välja bättre "ressällskap" :)
Hade samma problem med vissa delar i TESO som har bra story, när det är group content måste man ha rätt folk med sig om man vill ta del av det.

Jag har i alla fall förbokat men kan inte köra på releasedagen efter som jag är borta på kickoff.
BETAN för PC börjar den 30/10 men går att "Preloada" nu. I alla fall om man har köpt det.
 
  • Like
Reactions: Swindahl
1 december 2011
1.296
76
113
För dom som fortfarande är osäkra eller bara helt enkelt vill testa utan att förhandsboka;

6C3F-H7ED-X9RU-R9RX-X67P
2F9Y-K7PP-M8MD-B4UK-U64X
CBD2-PM4K-B4AX-34CU-P6CU

Först till kvarn.
 
  • Like
Reactions: Swindahl
9 augusti 2014
285
50
78
Ni som har testat det, är det något att ha?
Dom reviews jag har sett på yt av tex the lazypeon, Skill Up å nårra till så är det sjukt ooptimerat och full av buggar. Ingen story/lore att tala om.tomt på npc etc. Sett på flera ställen "Shit game, Dont buy".
 
Last edited:
25 mars 2012
294
37
73
@Gummibrallan jag kan återkomma med mina åsikter början på veckan som kommer. Första gången jag körde va igår och det var mycket och ta in speciellt när man var fokuserad på "start questen".
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
19.957
Inlägg
159.682
Medlemmar
8.477
Senaste medlem
Deggan223

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
39
Totalt antal besökare
39