Ett ords lek vol 2

2 oktober 2011
3.945
1
103
Ett ords leken är en lätt lek, man skriver ett ord som skall "passa" in på ordet innan, man får ta med i beräkningarna hela miningen.

Man får inte skriva . och inget mer utan om man vill sluta en mening måste man skriva "ord." eller ". Ord"

Vi måste hålla oss till reglerna så inget oralvåld emot andra spelare =)
 
2 oktober 2011
3.945
1
103
SV: Ett ords lek vol 2

jag tog bort den gamla och skrev ner allt, nu går det lite lättare och läsa vad vi har skrivigt =)

Det är en valbjörn sniffare. Han gillade godis och britney! Kamelerna blev korpulenta innan insikten visade hur de led. Insekten ville inte äta mördade barn. För att alla andra insekter dansar runt en midsommarstång på julafton. Det äcklar Tomten och Jar-Jar Binks älskar kola med valnöt soppa med ljussablar eftersom han är tossig. Dvärgarna slafsade sylt. Sylten är gjord av döda jedis som har delats i pyttesmå köttslamsor. Dvärgarna mumsade kånkelbär med sylt som smakar gott. Jedidelarna blandades av Jabba the Hutt. Palpatine kliade dvärgarna under fötterna. Dvärgarna gillade snövits brösts smak. För Dvärgarna rycker som galet i skogen. Smörgåstårtan är vattnig och kryddstark. Snövit älskar små jawas virkade med wookies. För det här är inte ett svin. Nu Jävlar ska vi köpa jedisylt som smakar jedisvett. Det får vara dvärgarnas melodi organ som luktar Veiron. Han klämde vaniljmunk för att dansa en tryckare med Kung och gräddade bullar. Nationalencyklopedin är hårdkokt och marinerad artificiellt men smakar man. Fishen kliar på rumpan för bövelen! Justitlekansliet försöker antasta sorken med femton blodsprämgda pingisbollar som begrundar livets dolda frukter i romeo. 42 blinda jedis som absolut skulle tatta narkolepsimediciner. Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningingsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten. Snoppen lekte med den missformade grisen som luktade tånagel. Ingen fågel kan rapa som en nobelpristagare flygande igenom bifrost mot asgråd för att bowla. Smurfen sög strumpa i rymden när dvärgarna rullar efter smurfette så att mormor kunde smörja tills hon dog. Men ett liv mindre gör det inte game-over. Urbana var en allvarsam teddybjörn innuti grävlingens vänstra frontallob. Ankan
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.091
Inlägg
160.348
Medlemmar
8.557
Senaste medlem
Geeknoob78

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
7
Totalt antal besökare
7