Elementalist.

9 augusti 2014
296
52
78
Var sugen på dra igång gw igen.
Loggade in på min ele, men shit. Vad har hänt med henne? Har hamnat låååångt bakom alla andra klasser. Verkar inte tillföra något alls längre. Healingen är meh. Visst rå healing men boons å andra gruopplay grejer.
Och hennes vekhet kompenseras ej heller i top dps längre.
Med tanke på hur komplex combaten är så uteblir belöningen på nått vis.
Vad jag läser om ele så vad den än kan göra kan alla andra göra bättre.
Nerfhammaren har slagit till hårt här.

Ni som spelar, vet ni om det kommer någon ny balansering på ele eller ska man gå vidare?
Känner fan inte heller riktigt för att börja om med ny gubbe. Älskar spela supportklass, men verkar inte som ele är så önskvärd där längre.
 
9 maj 2016
298
147
108
Skedde en mindre balanseringpatch redan igår: https://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_updates/2019-03-05. Patchen fokuserade på tempest vad gäller ele, så det är möjligt att tempest kommer att få en bättre position inom vissa lägen. Eller inte. Har minst koll på ele tyvärr, fast det hjälper att veta ifall du har tillgång till tempest och/eller weaver.

Vad jag kan se på diverse sidor med builds så har de fortfarande en given plats, åtminstone vad gäller Fractals och Raids ifråga om DPS. Support mindre så, om än tillförlitlig/experimentell, antingen som medhjälp till en druid eller i lägen där en druid är "overkill" (eller "overheal" snarare). I WvW verkar de ännu ha en roll som backline-support/dps.

Utgick ifrån builds via https://www.ruthless.se/threads/build-guides.19737/
 
9 augusti 2014
296
52
78
Är väl en helt annan pilsner kanske men synd att det inte finns dual spec.
Att man ska behöva välja att aningen vara support och vara helt kass i open world mm. Visst man kan respecca men vem orkar det var å varannan dag
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.256
Inlägg
160.906
Medlemmar
8.671
Senaste medlem
WilliFrild

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
17
Totalt antal besökare
17