Ebanon

Medlem
Destiny 2
Medlem AoC
28 augusti 2011
1.912
101
103
Bromma, Stockholm
Snyggt Ebanon!
Slipper jag uppdatera med allt :D
Har missat några bl.a expac på Division 2 och Just Dance från Ubi och ngt till från Square Enix då jag gjorde det som hastigast imorse före jobbet.
Saknar ibland Swtor/Wildstar tiden då jag bidrog mer på sidan.

Ska säga att Ubisoft och Square Enix började sina presentationer väldigt bra Watchdogs Legion och Final Fantasy 7 trailer men framförallt rikligt med gameplay. Önskar alla spel gjorde så. Men jag ska inte ranta igen på detta.

Tyckte PC gaming show var helt ok, tyvärr Griftland som jag haft på min Steamönskelista sedan 2017 Epic Time exlusive sedan blir jag sur när crowdfundade spel som Shemue 3 blir Epic Exlusive då jag tycker det lurar folk med löften om GoG och Steam när de ville ha deras pengar. Skillnad idag om något spel kickstartas och de säger från början att det är Epic som gäller. Har inget problem så länge man är ärlig.

Battlechess är årets Battle royal då Valve gör ett, Riot gör ett och de som gjorde orginal MODen gör en för Epic store. Precis som Battle Royal så tror jag inte att marknaden finns för mer än ett, max två stycken sådana spel.

Mars ser ut och bli en intensiv månad för spelsläpp FF7 (3/3), Vampire Mascarade (21/3)och Watchdogs Legion (6/3) för nämna några.
Tror få spel kommer släppas i april tror ingen vill tävla med Cyberpunk 2077. Men Ghost of Tsushima och Last of Us 2 ska också släppas någon gång våren 2020.

Nu när bara Nintendo är kvar så kommer det jag längtar till nämligen läsa och höra från dem som faktiskt får känna och klämma på spelen under E3.