Destiny 2 Events/LFG

15 oktober 2017
164
54
53
Tjo bois n' grills!

Vi har nu lagt till Destiny 2 boten "Charlemagne" i discorden och utöver lite statistik och information så finns även ett system för LFG. Jag tänker börja använda detta för att försöka samla folk för diverse aktiviteter i veckan men det är även fritt fram att använda den själv som hjälp för att leta folk. Tanken är att hålla dessa event och grupper i kanalerna "Events" Samt "LFG", kommandon för statistik och information från Charlemagne hålls i kanalen "Charlemagne". Detta för att undvika så mycket spam som möjligt i övriga kanaler.

Till och börja med så behöver man registrera sig hos Charlemagne och det gör man genom att skriva "!register" i kanalen "Charlemagne" och följa anvisningarna i private message. För hjälp med hur LFG systemet fungerar så går det att skriva "!help lfg" eller fråga någon som kan, t.ex mig.


Vill uppmana de som ännu inte joinat vår discord att göra det för lättare kommunikation med varandra https://discord.gg/nYZ9FfH

Lättaste sättet för alla att ordna och planera grupper till diverse aktiviteter är i dagsläget på Discord, håll både koll på spelare som söker grupp/members men eftersök gärna också själva.

Peace!
 
  • Like
Reactions: blueblood

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.091
Inlägg
160.348
Medlemmar
8.557
Senaste medlem
Geeknoob78

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
5
Totalt antal besökare
5