Stäng notis

Varmt välkommen till Ruthless, vi är glada att du har hittat oss!

Du kan läsa mer om oss under Ruthless och du kan hitta mer info om våra spelsektioner under Våra spel.

Så vad väntar du på? Gå med i Sveriges trevligaste spelgemenskap!

Destiny 2 Events/LFG

Diskussion i 'Destiny 2' startad av Thelamon, 10 juli 2018.

 1. Thelamon

  Medlem Destiny 2 Officer Destiny 2

  Inlägg:
  142
  Mottagna gillanden:
  52
  Trofépoäng:
  53
  Tjo bois n' grills!

  Vi har nu lagt till Destiny 2 boten "Charlemagne" i discorden och utöver lite statistik och information så finns även ett system för LFG. Jag tänker börja använda detta för att försöka samla folk för diverse aktiviteter i veckan men det är även fritt fram att använda den själv som hjälp för att leta folk. Tanken är att hålla dessa event och grupper i kanalerna "Events" Samt "LFG", kommandon för statistik och information från Charlemagne hålls i kanalen "Charlemagne". Detta för att undvika så mycket spam som möjligt i övriga kanaler.

  Till och börja med så behöver man registrera sig hos Charlemagne och det gör man genom att skriva "!register" i kanalen "Charlemagne" och följa anvisningarna i private message. För hjälp med hur LFG systemet fungerar så går det att skriva "!help lfg" eller fråga någon som kan, t.ex mig.


  Vill uppmana de som ännu inte joinat vår discord att göra det för lättare kommunikation med varandra https://discord.gg/nYZ9FfH

  Lättaste sättet för alla att ordna och planera grupper till diverse aktiviteter är i dagsläget på Discord, håll både koll på spelare som söker grupp/members men eftersök gärna också själva.

  Peace!
   
  blueblood gillar detta.

Dela sidan

 1. Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sajt godkänner du användandet av dessa.
  Stäng notis