Ashes of Creation [Ursprunglig tråd]

9 maj 2016
298
147
108
Hamnat lite på efterkälken med uppdateringar på forumet. Länkar till en sammanfattning av en Q&A de hade tidigare i februari. För att hålla er uppdaterade med nyheter, FAQ, och annat sött så rekommenderar jag starkt deras discord-kanal.

 
1 september 2011
2.816
120
158
Upptäckte denna informationen i ett mail idag: https://ashesofcreation.com/news/20...lay-test-faq-for-ashes-of-creation-apocalypse

Kortfattat så är Apocalypse ett Battle Royale läge de använder för att testa combat etc innan MMO delen släpps som beta.
Innan har man varit tvungen att bli utvald till Apocalypse, men ikväll 20:00 till 08:00 imorgon bitti är det öppet för ALLA som registrerar sig eller är registrerade kan spela fritt fram tills servrarna går ner imorgon.

Regga er här: https://ashesofcreation.com/

Och ladda hem spelet via deras hemsida eller alternativt Steam.

Vem ser man på slagfältet ikväll? :swords::eyes::coffee:
 

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.081
Inlägg
160.309
Medlemmar
8.552
Senaste medlem
L1mp4n

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
10
Totalt antal besökare
10