[Arma3] Bilder från spel

4 november 2017
90
107
53
995
Rosslan har sett hemskare saker men det tär ändå, bristande riskanalys under en övning ledde till att 2 soldater blev svårt skadad.
 
  • Like
Reactions: Ave and Emil Borg
4 november 2017
90
107
53
Vi påbörjade en ny kampanj i Söndags gjord av AVE, vilket inkluderar ett persistent game mode för första gången vilket mjölig gör att vi kan spara våra framsteg/motgångar och fortsätta en annan gång. Så vi in princip kan spela som om det vore verkligt sitta och chilla i 3h på ett larm etc eller stapla sandsäckar eller bara kriga på utan stress och dö pga det. Allt materiell/ammunition vi använder måste vi även föra fram vi kan inte "teleportera" fram dem fån lådor tex.

Vi landade i Syrien och påbörjade insatsen på flygfältet "LANDAY AIRFIELD", våra medlemmar postade på discord så jag slänger över dem hit och vi kommer spela på denna operation under en längre tid tills vi är i princip trött på att spela på den här kartan.

Olycka på flygfältet Foto av: Crowley

Foto av: HetPåGröten

Meme gjort av: HetPåGröten
 
  • Like
Reactions: pendulium

Ave

31 oktober 2017
351
198
68
Övningsfältet

Efter läggdags, bara Selkan är vaken.


Kyrka av plywood. Billig. Snabb. Målange.


Konstig kåkstad.


Ursäkta herr Civilist, men min båt behöver vara just här på din tomt. Ooops. Sorry. *gräver*
 
  • Like
Reactions: Molin and pendulium

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
19.873
Inlägg
159.257
Medlemmar
8.401
Senaste medlem
DennisSeava

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
21
Totalt antal besökare
21