Arma 3 | Kom och heja på oss TvT 147 18:30

4 november 2017
146
151
93
Idag leder Ruthless Arma Milsim ett kompani av ca 70 man emot några av våra vänner i Arma Finland (AFI). Vi kommer skjuta på varandra i 2 spel som varar ungefär 2 timmar i Arma målet är att försöka göra det verklighetstroget. Vi kommer möta hårt motstånd, finnarna brukar normalt vinna då TvT är det de övar för medans vi själv försöker simulera strid. TvT står för Team vs Team och är termen Arma använder sig för PvP. Men istället för att spela själv i Battlefield spelar vi alla som ett lag.
Våran sida består av svenska och engelsktalande klaner som kommer spela som ryssar, vi kommer försvara oss med hjälp av T-80 stridsvagnar i det första spelet.


Spelet börjar 18:00 svensk tid med streaming satt på 20-30 min fördröjning för att undvika eventuell stream sniping, så runt 18:30 kan ni som är intresserad att titta in hos några av oss som streamar, kom in och stötta. Vi har inte fått reda på om AFI kommer ha någon kommentator som ser båda sidorna. Men finns det så kommer det uppdateras innan spelet.

LillaMy [Sjukvårdare]
Pendulium ][Grupp Chef]

Vad är Ruthless Arma Milsim?
Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 25 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.

För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.

Våra Tider
Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30

Sök här
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Rosslan and Ave

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.233
Inlägg
160.852
Medlemmar
8.650
Senaste medlem
Roenbaeck

Online statistics

Medlemmar online
1
Besökare online
9
Totalt antal besökare
10