Arma 3 COTvT 48 spelare nu på Söndag! 18:30

4 november 2017
146
151
93
Nu imorgon på Söndag har vi i Ruthless Arma Milsim blivit inbjuden att spela ett COTVT med/emot några av våra vänner i Arma Finland (AFI). Vi kommer vara ca 20 spelare på varje sida plus 8 som spelar som kommer att agera tredje part, den spelarledda sidan kommer spela som amerikanska och ryska specialstyrkor vi har båda varsin uppgift som inte är samma i ett neutralt land. Den tredje sidan är det neutrala landet och med hjälp av AI kommer 2st "Zeus" (gamemasters) försöka störa oss i vår uppgift samt med hjälp av 6 spelare. Under operationen kommer inga respawn's att ske så alla har ett liv så vi kommer försöka spela så verklighets troget vi kan, inget run and gun då fel och onödiga risker kommer att straffas med döden.

Spelet börjar 18:00 svensk tid med streaming satt på 20 min fördröjning för att undvika eventuell stream sniping, så runt 18:30 kan ni som är intresserad att titta in hos några av oss som streamar:

LillaMy [Sjukvårdare]
Pendulium [Grupp Chef]

weeood [finska sidan]
berillis [finska sidan]

Hittar vi några finska streamers kommer vi lägga ut det senare så ni kan få see från båda sidorna, kom in och heja på oss! Vi kommer även spela i ett TvT hos AFI den 20 februari med platser för 140 spelare, mer info om det kommer i en annan post senare.
Vad är Ruthless Arma Milsim?
Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 25 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.

För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.

Våra Tider
Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30​
 
Last edited:

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.233
Inlägg
160.852
Medlemmar
8.650
Senaste medlem
Roenbaeck

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
9
Totalt antal besökare
9