ARMA Öppen spelkväll 11/8 17:45

24 augusti 2011
9.117
1.010
283

Vi tänkte köra en sista Open Game innan våran termin börjar, så är du intresserad av att spela svensk Milsim och samtidigt prova den nya kartan Livonia med oss? Vi kommer inte strida mot utomjordingar eller söka efter dem på Area 51, men vi kommer att använda eld och rörelse i de Livonianska skogarna. Expansionen är den bästa hittills för oss, den erbjuder massa olika assets som inte är för Sci-Fi och passar in i ett svenskt sammanhang. Men kartan är ändå det bästa med expansionen; stora stridsavstånd i den norra delen lämpad för stridsvagnar och korta avstånd i den södra delen lämpad för lätt infanteri, i en nord-/östeuropeisk biom.

Vi i Ruthless Arma Milsim efterstävar att spela taktiskt så realistisk som möjligt (med viss begränsning då vi är fortfarande i ett datorspel!) Vi har riktiga ordergivningar och realistiska scenarion. Innan semestern så spelade vi en insats i Syrien - AZ00, hämtat från det som nu sker i Syrien. Insatser är ett ny from av spel vi spelar där vi kan spara vårat spel och fortsätta nästa gång eller bara låta det fortsätta 24/7 i realtid.

Arma har skapat de 2 senaste stora speltyperna "Survival" med Dayz moden och "Battle Royale" som stora datorspelsutvecklare försökt tjäna pengar på. Nu på senare tid har indie-utvecklare försökt sig på Arma's koncept med spel som "Squad", "Post Scriptum" och "Hell Let Loose", vilket är bra. Men är de kan fortfarande inte mäta sig med det djup som Arma erbjuder. Är du en ny spelare till genren som köpt Contact för att prova så är du välkommen till oss och prova milsim, men även du som är erfaren eller vill uppleva taktiskt spel för att kanske gå med oss är välkommen! Oavsett så har vi en trevlig kväll tillsammans nu på Söndag!

Skepparn, Klanchef Ruthless Arma 3 Milsim


Innan spel:


Program och tider Söndag 11/08:

  • Du kan testa servern under hela söndagen för att se att allt fungerar för dig.
  • Kl. 16.00 Sön. Vi finns på Discord för att hjälpa till och svara på frågor.
  • Kl. 17.45 Alla på plats i Discord - placering och försnack.
  • Kl. 17:55 Går vi alla över till teamspeak-kanalen.
  • Kl. 18.00 Spelstart.
Den här infon kommer även på din mejl och du kommer testa servern under hela Lördagen för att se att allt fungerar och strular något finns vi även i även i #Tekniskhjälp.

Vi spelar och eftersnackar fram till 21.00, där du kan lära dig mer om oss och ARMA.
Välkommen!

 

Ave

31 oktober 2017
490
385
113
Vi skjuter upp OpenGame pga att vi inte lyckats komma ut med info i tid och på bredd. Jag har bett sektionscheferna återkomma med svar om vi kan genomföra det den 18/8 istället men vi återkommer med definitivt besked. Jag hoppas att många vill komma och umgås vid ett senare tillfälle!
 
  • Like
Reactions: Groin

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.313
Inlägg
161.150
Medlemmar
8.727
Senaste medlem
kukwa

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
23
Totalt antal besökare
23