Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i ARMA 3

5 januari 2018
47
26
43
banner-open-game.jpg
Äntligen håller Ruthless Arma Milsim ett Open Game i ARMA 3
Missa inte chansen!

Vill du vara med och spela ARMA 3 med en svensk grupp fylld av engagerade, erfarna och trevliga personer som har kul tillsammans?

Har du kanske ett intresse av militär verksamhet?

Känner du att du vill spela seriös milsim som bygger på en realistisk organisationsstruktur och upplevelse?

Då är du mer än välkommen att deltaga på vårt Open Game som vi kommer att hålla den 16 Maj! kl 18:00-21:30

Alla är välkomna att delta oavsett erfarenhet inom milsim!

20180826202431_1.jpg


Vad är Ruthless Arma Milsim?


Vi är en del av Ruthless Gaming Community som är en svensk spelgemenskap.

Ruthless Arma Milsim har existerat i cirka 4 år och vi är omkring 27 personer som aktivt spelar inom klanen. Vårt mål är att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vårt mål är att spela verklighetstrogen milsim på svenska med svensk utrustning. Vår grund utgår från ett svensk skyttekompani vad gäller våra roller. För nykomlingen kan detta kännas överväldigande, men frukta ej! För att gå med i vår Arma-sektion behöver du inga förkunskaper, vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång tillsammans!


I Ruthless har vi en No Drama policy, och inom vår skara ingår personer av blandad ålder, kön, och med olika erfarenheter. Vi strävar alltid efter att ha kul!

RUTHLESS fördömer alla former av kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering och tillåter inte att sådana förekommer vare sig på Teamspeak (VoIP) eller andra platser där vi träffas eller kommunicerar med varandra.

För att utvinna ARMAs fulla potential har vi ett stort modpack med många olika funktioner, dessutom har vi medlemmar som har ett förflutet eller aktivt yrke inom Försvaret som bidrar till en bred kunskap. Vi väljer aktivt att göra övervägda korrigeringar av vapensystem och spelteknik till förmån för inlevelse och realism!Inför speltillfället

Vi kommer ha en testserver som kommer vara tillgänglig 7 dagar innan Open Game-tillfället. Samtidigt kommer vi finnas där för dig både in-game samt på vår Discord där du kan få hjälp med frågor, eller om du behöver teknisk hjälp relaterat till ARMA 3 eller vårt modpaket.


Här finns en guide att följa för alla tekniska delar som du behöver ha på plats för att kunna ansluta mot vår testserver.
hzi8U7z.jpg
Open Game Tider


Spelet börjar kl 18.00 men vi uppmanar alla intressenter att ansluta vid kl 17.30 för genomgång, eventuella frågor och möjlig teknisk hjälp.

Länk till våran hemsida med anmälan till game: https://armamilsim.se/news?id=Ruthless_Open_Game_16/5-21


Om ni skulle vilja spela med oss efter detta episka Open Game så har vi vissa andra krav för att få våran spelupplevelse.

Tider

Utbildning & taktik : Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *

Uppdrag/Insats: Söndagar kl 18.00-21.30

Krav

Arma 3

Arma 3 DLC Apex & Contact


Arma 3 Sync (addons, vi hjälper dig med denna)

Teamspeak 3

Ca: 125 GB ledigt hårddiskutrymme.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Ave

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.233
Inlägg
160.852
Medlemmar
8.650
Senaste medlem
Roenbaeck

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
14
Totalt antal besökare
14