Stäng notis

Varmt välkommen till Ruthless, vi är glada att du har hittat oss!

Du kan läsa mer om oss under Ruthless och du kan hitta mer info om våra spelsektioner under Våra spel.

Så vad väntar du på? Gå med i Sveriges trevligaste spelgemenskap!

Ruthless

Varmt välkommen till Ruthless, kul att du hittat hit!Vilka är vi?
Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken ”Våra spel” samt en allmän del för diverse olika spel. Vår huvudfokus är att vara en plattform för svenska spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år, det är naturligtvis inget krav när man är med i Ruthless utan mer en kul grej.

Hur skapades Ruthless?
Ruthless grundades 2010 den 30 juni som ett Star Wars: The Old Republic guild med dåvarande namnet Swedish Guild Project, även kallat SWETOR. Vi var då det första helsvenska Star Wars: The Old Republic guildet.

Hur gick ni från ett guild till en spelgemenskap?
2012 valde ledningen tillsammans med medlemmarna att göra om Ruthless till ett ”multi gaming community”. Detta innebar att vi inte längra var knutet till endast SWTOR, utan att skapandet av nya sektioner var en möjlighet om intresset fanns.

Vårt mål med Ruthless är att förbli Sveriges trevligaste och bästa gemenskap för alla. Så vad väntar du på? Gå med i Sveriges bästa och trevligaste gemenskap redan idag!
Published:
16 oktober 2016
Sidvisningar:
4.925

Dela sidan