Föreningen

Responsive image

Ruthless Spelförening

Ruthless är en ideell förening som är ansluten till riksförbundet Sverok. Detta gör att vi får bidrag för alla föreningsmedlemmar. Det är inget krav att vara medlem i föreningen för att kunna vara med i Ruthless spelgemenskap. Bidragen kommer att hjälpa till att finansiera Ruthless spelförenings kostnader samt användas i samband med events för våra medlemmar. Det är helt kostnadsfritt att vara medlem i Ruthless spelförening.

För att bli medlem i Ruthless förening behöver du fylla i korrekta personuppgifter. Dessa kommer att hanteras av Ruthless styrelse i granskning av ansökan för att sedan skickas vidare till Sverok för att verifiera att uppgifterna stämmer. Personuppgifter kommer hanteras i föreningssyfte och kommer inte lämnas ut till obehöriga.

Som medlem i Ruthless förening kan du komma att bli kontaktad av Sverok för att säkerställa att du verkligen är medlem i Ruthless förening. Om det händer behöver du bara bekräfta detta.

Har du några frågor angående föreningen kan du ta kontakt med någon från styrelsen, kontaktuppgifter hittar du till höger.


Styrelsens kontaktuppgifter

Forumnamn Ansvar Email
Britney Kassör jonathan@ruthless.se
iShot Ordförande ishot@ruthless.se
Georg Sekreterare georg@ruthless.se
Verinus Revisor verinus@ruthless.se

  • Published
    16 oktober 2016
  • Sidvisningar
    6.795

Om Ruthless

Ruthless är en spelgemenskap där vi helt enkelt spelar spel tillsammans. Vi är uppdelade i olika spelsektioner som du hittar under fliken Våra spel, vi har även en allmän sektion för diverse spel som inte kräver någon speciell struktur. Vårt huvudfokus är att vara en plattform för svensktalande spelare där man kan hitta nya vänner att spela med. Utöver vår online-verksamhet så försöker vi även att träffas ett par gånger per år.

Forum statistics

Threads
20.313
Inlägg
161.150
Medlemmar
8.727
Senaste medlem
kukwa

Online statistics

Medlemmar online
0
Besökare online
28
Totalt antal besökare
28