Stäng notis

Varmt välkommen till Ruthless, vi är glada att du har hittat oss!

Du kan läsa mer om oss under Ruthless och du kan hitta mer info om våra spelsektioner under Våra spel.

Så vad väntar du på? Gå med i Sveriges trevligaste spelgemenskap!

Ashes of Creation

Historia

AoC uppmärksammades framförallt via dess KickStarter, och den information som Intrepid Studios spred under tillfället. Intresset för spelet växte kvickt, med allt fler medlemmar som uttryckte en vilja för att gemensamt gå in i spelet med Ruthless som fana. Det blev ett självklart beslut att skapa en ny sektion dedikerat åt AoC tidigt under spelets utveckling, för att på så vis etablera en stabil grund inför release.

Mål

* Ge spelare en öppen, välkomnande atmosfär, med möjligheter till kul gemenskap oavsett individuell ambition (casual såsom hardcore) och tidigare erfarenhet.

* Skapa mer eller mindre regelbundna och varierande events, såväl inom Ruthless som i samarbete/rivalitet med andra gillen. Upplevelsen av en rolig och lärorik stund är här ett tillräckligt mål i sig, hur ett event än slutar. Exempelvis ett event strukturerat kring Monster Tokens.

* Gemensamt bidra till utveckligen av (åtminstone) en Node. Var och när flest medlemmars aktiviteter råkar dominera som mest avgör vilken eller vilka Nodes som får gillets främsta uppmärksamhet, allt efter medlemmarnas intressen.

* Varje server skapar sin egen historia, med verktyg för att förändra dess geoekonomiska och geopolitiska karta; Ruthless följer denna dynamik, i den mån medlemmarna förändrar, migrerar och utvecklar sitt spelande.

Kontakt

Vidare frågor/funderingar? Kontakta någon utav namnen till höger via PM.

Notera att du måste vara inloggad för att kunna skicka in en applikation. Om du inte har ett konto, klicka här!

Guildinfo

Server TBA
Typ: PvX
Forum: Klicka här

AoC Ledning

ForumnamnAnsvarMain
VerinusGuildmasterVerinus
BlackVanillaTeaOfficerBlackVanillaTea

Dela sidan